Lettergrootte: a a a

Scott Martens

Sinds het intreden van de Corona-crisis in het voorjaar 2020 ben ik niet meer werkzaam als adviseur (echt)scheidingen, docent of pensioenadviseur voor particulieren. Wel ben ik nog actief voor financiële instellingen. Sinds 1 juli 2022 heb ik het vo..

Lees meer

Maarten de Mol van Otterloo

Ik ben registermediator bij Mediators Network. Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en als business mediator. Ook ben ik actief als fusie- en overname adviseur en strategische bestuursadviezen.

Ik wil graag tegemoet komen aan vrag..

Lees meer

Marjon Kuipers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als MfN Register Mediator/Rechtbank Mediator, met een achtergrond als NLP Trainer /Coach Counselor en gecertificeerd specialist/trainer in autisme en communicatie. Daarnaast ben ik gecertificeerd als Analytic Profiler. Mom..

Lees meer

Edwin Baeten

Ik ben sinds 2013 oprichter en eigenaar van Baeten Compleet Scheiden. Vanuit een financiële en pedagogische achtergrond houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van een echtscheiding en begeleid mensen in deze moeilijke en ingewikkelde fase. Ik ..

Lees meer

Martin Barkel

Ik ben al meerdere jaren actief als echtscheidingsbemiddelaar, waarvan de laatste jaren als mede-vennoot van De Mediator Groot Amsterdam. Ik ben vooral actief als (MfN) registermediator en als financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Ook ben ik acti..

Lees meer

Richard Mol

Ik ben van origine bedrijfseconoom en vanaf 2003 zelfstandig in de Financiële branche als oprichter, adviseur en directeur van Adfinum BV. Ik ben vooral actief als financieel planner, hypotheek adviseur en als (echt)scheidingsbemiddelaar. Ik hou erv..

Lees meer

Conchita van Rooij

Ik ben sinds 2004 advocaat en ben oprichtster en directeur van Conchita van Rooij Advocaat. Ik ben lid van de klachtencommissie Bureau Jeugdzorg Noord-Holland en ben ik bestuurslid van de Stichting Advocatenspreekuur te Amsterdam. Verder ben ik vrij ..

Lees meer

Ernest Stel

Ik houd mij op scheidingsgebied voornamelijk bezig met alle financiële bijkomende zaken. Daarbij ondersteun ik natuurlijk particulieren maar vooral professionals bij de financiële vraagstukken omtrent de scheiding. Verder ben ik actief als Federati..

Lees meer

Jantien Fröling

Ik ben sinds januari 2003 eigenaar van de Queeste mediation, gevestigd te Hellevoetsluis. Ik ben vooral actief als zelfstandig gevestigd mediator, ambtenaar bij de gemeente Nissewaard en politiek actief binnen het Waterschap Hollandse Delta. Daarnaas..

Lees meer

Wilma van Woerkom

Ik ben oprichter en mede-eigenaar van Kind en Scheiding Apeldoorn. Binnen ons bedrijf ben ik actief als KIES-coach, KIES-omgangsbegeleider en Kindercoach. Hiernaast ben ik ook leerkracht en vertrouwenspersoon op een basisschool. Ik begeleid de kinde..

Lees meer

Hans Liefrink

Ik ben sinds 2004 jaar algemeen directeur van O2 Accountants, een kantoor met ruim 40 medewerkers. Van huis uit ben ik registeraccountant (RA) en sinds 2017 ben ik directeur en adviseur van O2 Scheidingsadvies, een joint-venture van Martens Scheiding..

Lees meer

Grietje Vermeer

Ik ben reeds 8 jaren oprichter en directeur van de praktijk Oog voor Verlies. Ik ben vooral actief als psychosociaal therapeut en als KIES-coach. Ik wil graag tegemoet komen aan kinderen, jongeren en volwassenen met psycho-sociale vragen, zoals bijvo..

Lees meer

Debbie Kijf

Ik ben sinds 2011 oprichter van Debbie Kijf Mediation (voorheen 2Divorce Rotterdam-Rijnmond). Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en als Kindbehartiger. Ook ben ik actief als Bijzonder Curator Jeugdzaken.

Ik wil graag tegemoet kom..

Lees meer

Robbert van Woerden

Ik ben sinds 1999 werkzaam in de pensioensector, daarnaast ben ik financial planner. In de praktijk wordt ik met name met betrekking tot echtscheidingen betrokken bij vragen over de gevolgen voor pensioen, convenantteksten over pensioen, berekeningen..

Lees meer

Marc Bodenstaff

Ik ben reeds 6 jaar oprichter, adviseur en/of directeur van Voets & Bodenstaff. Ik ben vooral actief als mediator, jurist en financieel adviseur...

Lees meer

Hans de Best

Ik ben reeds 10 jaren adviseur en vennoot van Roosendaal Financiele Diensten. Ik ben vooral actief als financieel adviseur en als mediator. Ook ben ik actief als vastgoedadviseur. Ik wil graag tegemoet komen aan financieringen en ontslag hoofdelijke ..

Lees meer

Jasper Horsthuis

Geruime tijd ben ik werkzaam als echtscheidingsadviseur en ben ik ingeschreven in het register voor financieel echtscheidingsadviseurs (RFEA) voor zowel particulieren en ondernemers. Vanuit mijn werkzaamheden als echtscheidingsadviseur heb ik in dece..

Lees meer

Dirk-Jan van den Berg

Ik ben sinds 2011 echtscheidingsmediator binnen mijn eigen praktijk genaamd Van den Berg Mediation...

Lees meer

Arie van den Top

Ik ben vanaf 2011 oprichter en directeur van Mediation Midden Nederland. Ik ben vooral actief als Scheidings-mediator MfN (specialiteit: financiele kennis). Ik bied structuur, creëer een veilige omgeving, straal rust uit en wek vertrouwen door respe..

Lees meer

Rob Welling

Rob Welling (1983) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg, doorliep de postacademische beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en diverse opleidingen gericht op het familierecht. Als fiscalist was Rob circa ..

Lees meer

Rob Timmermans

Ik ben reeds 21 jaar oprichter en directeur van Impact Opleiding & Training. Ik ben vooral actief als opleider en als trainer. Ook ben ik actief als woningtaxateur. Ik wil graag tegemoet komen aan adviseurs van advieskantoren en banken...

Lees meer

Patricia van der Zalm

Ik ben sinds 2001 werkzaam als advocaat en sinds 2015 vennoot bij In het Veld Van der Zalm | advocaten en mediators. Ik ben uitsluitend actief als familierechtadvocaat en als MfN-geregistreerd scheidingsmediator...

Lees meer

Nandi Kollenburg

Ik ben sinds 2015 werkzaam in de advocatuur en ben gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatiezaken, huwelijksvermogensrecht en gezag- en omgangszaken...

Lees meer

Erna Janssen

Ik ben reeds 32 jaar systemisch maatschappelijk werker en sinds 2016 directeur van deFamilieAcademie. Ik ben vooral actief als ontwikkelaar ouderverstotingsmethodiek en als maatschappelijk werker. Ook ben ik actief als trainer wet meldcode ..

Lees meer

Dulshan Simo

-k ben in mei 2009 direct na het voltooien van mijn rechtenstudie beëdigd als advocaat. Sindsdien sta ik mensen bij op het gebied van het personen- en familierecht en het strafrecht. Na jarenlange proceservaring te hebben opgedaan ben in april 2016 ..

Lees meer

Gülay Öntas

Ik ben sinds 2004 werkzaam als advocaat. Sinds december 2016 heb ik een eenmanskantoor aan de Linnaeusparkweg nr. 16 te Amsterdam onder de naam Gülay Öntaş Advocatuur. Ik beschik over een grote mate van actuele expertise op het gebied van het pers..

Lees meer

Willem den Beer Poortugael

Ik ben reeds 20 jaar oprichter, adviseur en directeur van eerst de Tyche Groep in Den Haag en sinds 3 jaar De Financiele Orde. Ik ben vooral actief als vertrouweling van DGA's, directieleden, bestuurders van familieondernemingen op juridisch, fiscaal..

Lees meer

Petra Ackermans

Vanaf 2010 werk ik als kindercoach met ouders en kinderen met leer – en of gedragsproblemen waar (echt)scheidingssituaties meespelen. De studies welke ik gevolgd heb om dit werk te kunnen doen zijn: MDGO Agogisch werker, ontwikkelingspsychologie, d..

Lees meer

Hester Bosch

Ik ben reeds 4 jaar oprichter/eigenaar van DuurzaamFiscaal. Ik ben vooral actief als mediator en echtscheidingsfiscalist. Ik wil graag tegemoet komen aan enerzijds particulieren als scheidingsmediator en anderzijds aan mede-mediators en advocaten als..

Lees meer

Alida Noordermeer

Conflictbemiddeling zie ik als een kans. In 2008 heb ik ATMAVIT MEDIATION opgericht en ondersteun als MfN-registermediator mensen bij het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstan..

Lees meer

Erik Baijens

Ik ben reeds 15 jaar actief binnen de scheidingsbranche. In eerste instantie als oprichter van een scheidingspraktijk, later een keten van scheidingspraktijken. Momenteel leidt ik samen met mijn partner professionals op met als doel de scheiding dusd..

Lees meer

Mary Vermeulen

In 2009 heb ik Interactia opgericht en sinds 2011 werk ik als (MfN- en ADR register)mediator. Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en docent in mediationopleidingen. Ik heb een achtergrond als fiscalist, manager en psycholoog. Ik wil graag teg..

Lees meer

Willem Poelmann

Ik ben reeds 9 jaar oprichter en adviseur van ScheidingsKompas. Ik ben vooral actief als scheidingsspecialist en als mediator. Daarnaast ben ik financieel (hypotheek)adviseur bij HypotheekUitkomst...

Lees meer

Geraldine Dijk

Ik ben reeds 7 jaren eigenaar van schei-den.nl en HuBuZ Financiële Dienstverlening en actief al mediator, financieel echtscheidingsadviseur en financieel adviseur. Ik begeleid de gehele echtscheiding van a tot z en probeer de mensen op een goede man..

Lees meer

Marieke Wulffraat

Ik ben sinds 2008 oprichter, adviseur en/of directeur van de Gezinspraktijk. Ik ben vooral actief als gezinsbehandelaar/scheidingscoach en als mediator. Ook ben ik actief als trainer en docent...

Lees meer

Rob Buttner

Ik ben reeds 8 jaar eigenaar van Eerlijk Scheiden en vooral actief als scheidingsmediator. Daarbij begeleid ik stellen die hulp nodig hebben bij hun scheiding. Dit kan hulp zijn in de vorm van mediation, het weer eens worden of hulp in de vorm van in..

Lees meer

Erik van der Sluis

Ik ben reeds 25 jaar financieel adviseur. Ik ben momenteel vooral actief als scheidingsmediator en als financieel adviseur bij scheidingszaken...

Lees meer

Armand Sag

Ik ben reeds een aantal jaar historicus aan Erasmus Universiteit Rotterdam en Instituut voor Turkse Studies. Ik ben vooral actief op het gebied van maatschappelijke geschiedenis waarover ik regelmatig publiceer en lezingen geef. Ik wil me graag verde..

Lees meer

Raimondo Semprevivo

Ik ben oprichter en bedenker van de Z.O.E.K-methode, het ontmaskeren van de fraudeur en het onderzoeken van relaties. In oktober 2014 ben ik mijn bedrijf gestart en help ik mensen om zaken te doen met betrouwbare relaties, zodat deze met een effectie..

Lees meer

Floris Heuyerjans

Ik ben sinds 2010 eigenaar van Scheiden met Floris. Ik ben vooral actief als scheidingsbemiddelaar en mediator. Ik begeleid stellen die besloten hebben uit elkaar te gaan en hierbij deskundige hulp nodig hebben. Dit behelst naast bemiddeling en/of me..

Lees meer

Mary Klem

Ik ben reeds sinds 2014 werkzaam als MfN mediator, specialisatie echtscheidingen. Eerst een aantal jaren via een franchiseformule, sinds juli 2018 als zelfstandig eigenaar van Goed Geregeld Scheiden...

Lees meer

André Tolman

Ik ben reeds 21 jaren zelfstandig eigenaar van Florinth Financial Planning, Consultancy en Coaching en directeur van Lifemediation.nl. Ik ben vooral actief als Master Financial Planner, MfN-registermediator, trainer en opleider bij Lifemediation...

Lees meer

Eelke Bokelman

Ik heb sinds 2013 mijn scheidingsadviesbureau. Ik ben vooral actief als mediator en als scheidingsadviseur...

Lees meer

Alexander van den Hoven

Als erkend echtscheidingsadviseur en Private Life Planner ben ik aangesloten bij De ScheidingsDeskundige en het register voor Private Life Planners (RPLP). Daardoor kan ik gebruikmaken van een groot netwerk aan specialisten, waardoor eventuele vraags..

Lees meer

Chris van Gompel

Ik ben sinds 2009 eigenaar van de praktijk "mediationtotaal" en daarnaast sinds 2016 aangesloten bij Dé ScheidingsMediator (locatie Eindhoven en omstreken). Ik ben vooral actief als echtscheidingsmediator en heb een achtergrond als financi..

Lees meer

Anne-Marie van Doorn

Ik ben reeds 8 jaar als zelfstandige bezig, mijn onderneming staat
geregistreerd als VanDoorn Mediation & Financial Planning. Ik ben vooral actief als mediator in familiezaken en strafzaken. Strafzaken doe ik bij de Rechtbank Amsterdam. Daar..

Lees meer

Aysenur Uysal

Ik ben sinds een aantal jaren oprichter van Z(oek) H(et) G(eluk) Mediation. Ik ben vooral actief als mediator met de specialisatie arbeid en familie. Ik ben daarnaast rechtbankmediator en crossbordermediator. Bij een scheiding help ik partijen helder..

Lees meer

Kitty Sinnige

Ik ben al meerdere jaren actief als scheidingsbemiddelaar en sinds 2019 mede-vennoot van Wender Mediation. Ik heb een financiële achtergrond en hecht er veel waarde aan om cliënten helder inzicht te verschaffen op basis waarvan zij tot gedragen bes..

Lees meer

Toos van Dongen-Koevoets

Ik ben reeds 2003 jaar oprichter en directeur van Arca Bosschenhoofd b.v.. Ik ben hiervoor vooral actief als belastingadviseur, estateplanner en financieel echtscheidingsadvisier. Ook ben ik sinds maart 2020 actief als ADR geregistreerd familiemediat..

Lees meer

Bert de Regt

lk ben sinds 1987 oprichter, adviseur en directeurvan o.a. De Regt Family Office B.V. en De Regt Bewind B.V.. lk ben vooral actief op het gebied van echtscheidingen, vermogensbewindvoering en register executele in erfeniszaken. Ook ben ik actief als ..

Lees meer

Bernadette Keijzer

Ik ben sinds 2017 eigenaresse van Relatietherapie te Heerenveen en sinds eind 2019 eigenaresse van Hello Mediator®. Ik ben vooral actief als relatietherapeut en familiemediator en als community leader van Hello Mediator®. Ik wil graag tegemoet kome..

Lees meer

Frans Bekker

Ik ben oprichter eigenaar, adviseur van BFPA. Ik ben vooral actief als Financieel echtscheidingsadviseur en als estate planner. Ik ben ruim 30 jaar actief in de financiële dienstverlening. Ik verzorg (kleinschalig) trainingen voor mediators zoals &q..

Lees meer

Kirsten Kievit

Ik ben sinds 2012 oprichter van en als adviseur werkzaam onder de bedrijfsnaam Lex Cura. Ik ben actief als familierechtfiscalist (scheiden, overlijden en vermogensplanning). Ik ben ook actief als docent (o.a. Register Belastingadviseur) en spreker. I..

Lees meer

Elsa van Olmen

Ik ben sinds 2017 werkzaam als advocaat op het gebied van familie- en erfrecht.  Binnen ons kantoor richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf en staan wij veel ondernemers bij. Daarnaast ben ik mediator op het gebied van familie- e..

Lees meer

Marc Rutten

Sinds 2017 ben ik werkzaam als MfN Register Mediator en sinds eind 2019 oprichter en mede-eigenaar van Bmiddl.nl Mediationgroep, een bedrijf met landelijke dekking in echtscheidingsmediation. In verband met mijn achtergrond in het bedrijfsleven, word..

Lees meer

Ferry Francois

Ik ben sinds 2020 oprichter van The point Q | mediation en conflictbeheersing. Ik ben vooral actief als ADR Legal Mediator. Ook ben ik actief als creatief ondernemer...

Lees meer

Ledengedeelte

Log hier in

Interview vice-voorzitter KvSs (Erna Janssen) in Augeo Magazine

Bij ouderverstoting is een kind vijandig tegenover een van de ouders, het weigert contact en laat......

PERSBERICHT 2 juli 2019: Kring van Scheidingsspecialisten (KvSs) start initiatief tot betere nakoming omgangsrecht kind

Het bestuur van de KvSs heeft mede namens haar leden aangekondigd een initiatief te lanceren voor......

Goede opkomst voorjaarsbijeenkomst

Op woensdag 12 juni a.s. hield de KvSs haar voorjaarsbijeenkomst met maar liefst vier sprekers.......

Kringbijeenkomst KvSs en Kennissessies

Kringbijeenkomst met KennissessiesOp woensdag 28 november a.s. hield de KvSs haar......

KENNISSESSIES "Nieuwe wet beperking gemeenschap van goederen" & "Oudedagsvoorzieningen en (echt)scheiding"

Op woensdag 11 oktober a.s. hield de KvSs twee Kennissessies. Deze werden verzorgd door drs. Jasper......