Lettergrootte: a a a

Scott Martens

Ik ben oprichter, adviseur en directeur van de labels BudgetScheiding.NL, Martens Scheidingsadvies en ExpatDivorces.NL. Daarnaast ben ik partner van O2 Scheidingsadvies, een joint-venture van Martens Scheidingsadvies en O2 Accountants. Ook ben ik med..

Lees meer

Ursula Becker

Ik werk vanaf 1987 als maatschappelijk werkster. Sinds een aantal jaren is mijn belangstelling voor het therapeutisch werken gegroeid. In 2012 heb ik de opleiding voor psychodynamisch therapeut afgerond met als resultaat dat ik mijn eigen praktijk, p..

Lees meer

Maarten de Mol van Otterloo

Ik ben registermediator bij Mediators Network. Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en als business mediator. Ook ben ik actief als fusie- en overname adviseur en strategische bestuursadviezen.

Ik wil graag tegemoet komen aan vrag..

Lees meer

Marjon Kuipers

Sinds 2008 ben ik werkzaam als MfN Register Mediator/Rechtbank Mediator, met een achtergrond als NLP Trainer /Coach Counselor en gecertificeerd specialist/trainer in autisme en communicatie. Daarnaast ben ik gecertificeerd als Analytic Profiler. Mom..

Lees meer

Edwin Baeten

Ik ben sinds 2013 oprichter en eigenaar van Baeten Compleet Scheiden. Vanuit een financiële en pedagogische achtergrond houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van een echtscheiding en begeleid mensen in deze moeilijke en ingewikkelde fase. Ik ..

Lees meer

Christiaan Paans

k ben reeds 4 jaren adviseur en directeur van Mediator Drechtsteden. Ik ben vooral actief als scheidingsadviseur . Ook ben ik actief als financieel planner/financieel adviseur. ..

Lees meer

Martin Barkel

Ik ben al meerdere jaren actief als echtscheidingsbemiddelaar, waarvan de laatste jaren als mede-vennoot van De Mediator Groot Amsterdam. Ik ben vooral actief als (MfN) registermediator en als financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Ook ben ik acti..

Lees meer

Richard Mol

Ik ben van origine bedrijfseconoom en vanaf 2003 zelfstandig in de Financiële branche als oprichter, adviseur en directeur van Adfinum BV. Ik ben vooral actief als financieel planner, hypotheek adviseur en als (echt)scheidingsbemiddelaar. Ik hou erv..

Lees meer

Conchita van Rooij

Ik ben sinds 2004 advocaat en ben oprichtster en directeur van Conchita van Rooij Advocaat. Ik ben lid van de klachtencommissie Bureau Jeugdzorg Noord-Holland en ben ik bestuurslid van de Stichting Advocatenspreekuur te Amsterdam. Verder ben ik vrij ..

Lees meer

Ed de Groot

Ik ben inmiddels twee jaar adviseur van De Mediator Rotterdam Rijnmond Zuid. Ik ben vooral actief als financieel echtscheidingsadviseur...

Lees meer

Ernest Stel

Ik houd mij op scheidingsgebied voornamelijk bezig met alle financiële bijkomende zaken. Daarbij ondersteun ik natuurlijk particulieren maar vooral professionals bij de financiële vraagstukken omtrent de scheiding. Verder ben ik actief als Federati..

Lees meer

Jantien Fröling

Ik ben sinds januari 2003 eigenaar van de Queeste mediation, gevestigd te Hellevoetsluis. Ik ben vooral actief als zelfstandig gevestigd mediator, ambtenaar bij de gemeente Nissewaard en politiek actief binnen het Waterschap Hollandse Delta. Daarnaas..

Lees meer

Max Rens

Ik ben sinds 2013 actief als scheidingsbegeleider. Ik begeleid met name scheidingen van A tot Z en zie het als mijn taak de harde afspraken van het convenant te laten samenvloeien met de warmte van het ouderschapsplan. In een dergelijk traject komen ..

Lees meer

Rob Senders

Ik ben reeds 11 jaar oprichter en directeur van Raadhuys makelaars BV en Senders Advies (Hypotheken en verzekeringen) en Consensus Echtscheiding en Mediation (sinds 6 jaar) . Ik ben vooral actief als mediator, tevens familiemediator (MfN) en Register..

Lees meer

Wampie van Arkel

Ik ben reeds 17 jaar advocaat, sinds 2003 gespecialiseerd familierechtadvocaat en familiemediator. Oprichter van Van Arkel familierecht. Ik ben vooral actief als (overleg)scheidingsadvocaat en als scheidingsmediator. Ook ben ik actief als docent aan ..

Lees meer

Anca Goedegebuure

Ik ben reeds 20 jaar eigenaar van Goedegebuure Notariaat. Ik ben notaris, estate planner, echtscheidingsnotaris en ondernemingsspecialist...

Lees meer

Wilma van Woerkom

Ik ben oprichter en mede-eigenaar van Kind en Scheiding Apeldoorn. Binnen ons bedrijf ben ik actief als KIES-coach, KIES-omgangsbegeleider en Kindercoach. Hiernaast ben ik ook leerkracht en vertrouwenspersoon op een basisschool. Ik begeleid de kinde..

Lees meer

Hans Liefrink

Ik ben reeds 13 jaar directeur van O2 accountants (voorheen Wammes & van der Sman geheten). Ik ben vooral actief als register-accountant. ..

Lees meer

Grietje Vermeer

Ik ben reeds 8 jaren oprichter en directeur van de praktijk Oog voor Verlies. Ik ben vooral actief als psychosociaal therapeut en als KIES-coach. Ik wil graag tegemoet komen aan kinderen, jongeren en volwassenen met psycho-sociale vragen, zoals bijvo..

Lees meer

Debbie Kijf

Ik ben sinds 2011 oprichter van Debbie Kijf Mediation (voorheen 2Divorce Rotterdam-Rijnmond). Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en als Kindbehartiger. Ook ben ik actief als Bijzonder Curator Jeugdzaken.

Ik wil graag tegemoet kom..

Lees meer

Robbert van Woerden

Ik ben sinds 1999 werkzaam in de pensioensector, daarnaast ben ik financial planner. In de praktijk wordt ik met name met betrekking tot echtscheidingen betrokken bij vragen over de gevolgen voor pensioen, convenantteksten over pensioen, berekeningen..

Lees meer

Marc Bodenstaff

Ik ben reeds 6 jaar oprichter, adviseur en/of directeur van Voets & Bodenstaff. Ik ben vooral actief als mediator, jurist en financieel adviseur...

Lees meer

Hans de Best

Ik ben reeds 10 jaren adviseur en vennoot van Roosendaal Financiele Diensten. Ik ben vooral actief als financieel adviseur en als mediator. Ook ben ik actief als vastgoedadviseur. Ik wil graag tegemoet komen aan financieringen en ontslag hoofdelijke ..

Lees meer

Corné Bertens

Ik ben sinds 2014 oprichter, adviseur en directeur van Bertens Mediation. Ik ben vooral actief als mediator en als scheidingsspecialist. Ook ben ik vanaf 2001 actief als directeur-eigenaar en financieel adviseur binnen Bertens Adviesgroep. ..

Lees meer

Otto Philipse

Ik ben sinds 2005 fulltime scheidingsbemiddelaar in Utrecht en omgeving en ben bij twee verschillende franchiseorganisatie aangesloten geweest. Bij beiden heb ik ook de opleiding voor nieuwe leden verzorgd. Sinds 2012 ben ik zelfstandig Scheidingsraa..

Lees meer

Jasper Horsthuis

Geruime tijd ben ik werkzaam als echtscheidingsadviseur en ben ik ingeschreven in het register voor financieel echtscheidingsadviseurs (RFEA) voor zowel particulieren en ondernemers. Vanuit mijn werkzaamheden als echtscheidingsadviseur heb ik in dece..

Lees meer

Barbara van den Born

Ik ben reeds 9 jaar oprichter, adviseur en/of directeur van Scheidingsbemiddeling Zuid- West. Ik ben vooral actief als Financieel Scheidingsadviseur (RFEA) en als mediator. Ook ben ik actief als belastingadviseur particulieren. Van 1990 tot en met 20..

Lees meer

Dirk-Jan van den Berg

Ik ben sinds 2011 echtscheidingsmediator binnen mijn eigen praktijk genaamd Van den Berg Mediation...

Lees meer

Saskia Heinen

Ik heb vroeger als jurist gewerkt. Omscholing in 2010 tot mediator. Eerst bij BB&M en sinds 2013 oprichter van Beeldspraak Mediation. Ik ben vooral actief als mediator familiezaken (MfN gecertificeerd). Sinds 2016 ook op de lijst van de Rechtbank..

Lees meer

Arie van den Top

Ik ben vanaf 2011 oprichter en directeur van Mediation Midden Nederland. Ik ben vooral actief als Scheidings-mediator MfN (specialiteit: financiele kennis). Ik bied structuur, creëer een veilige omgeving, straal rust uit en wek vertrouwen door respe..

Lees meer

Maurice Wijmans

Ik ben reeds 12 jaar scheidingsadviseur bij Fynthese , De Scheidingsmakelaar, Settlement en De Mediator. Ik ben vooral actief als mediator en financieel adviseur. Ook ben ik actief als Belastingconsulent particulieren. ..

Lees meer

Rob Welling

Als fiscalist met ruim 10 jaar ervaring zoek ik graag naar fiscale optimalisatie. Prachtig, maar zeker in echtscheidingsprocedures is fiscaliteit niet altijd leidend. Dat neemt niet weg dat het wel degelijk extra aandacht verdient. Fiscaliteit rondom..

Lees meer

Peter Juffer

Ik ben reeds 15 jaar oprichter, adviseur en  directeur van MijnOffiz. Ik ben vooral actief als hypotheek- en echtscheidingsadviseur. Ook ben ik actief als mediator (specialisatie family mediation en echtscheiding). Ik wil graag tegemoet komen aa..

Lees meer

Rob Timmermans

Ik ben reeds 21 jaar oprichter en directeur van Impact Opleiding & Training. Ik ben vooral actief als opleider en als trainer. Ook ben ik actief als woningtaxateur. Ik wil graag tegemoet komen aan adviseurs van advieskantoren en banken...

Lees meer

Patricia van der Zalm

Ik ben sinds 2001 werkzaam als advocaat en sinds 2015 vennoot bij In het Veld Van der Zalm | advocaten en mediators. Ik ben uitsluitend actief als familierechtadvocaat en als MfN-geregistreerd scheidingsmediator...

Lees meer

Antoinette Sielemann

Ik ben sinds 2012 directeur en oprichter van mijn bedrijf: Fair-Scheiden. Ik ben MfN-registermediator met familieaccreditatie en begeleid stellen stap- voor stap door het gehele scheidingsproces, inclusief de juridische afhandeling. Ik ben actief als..

Lees meer

Vivien Pengel-Calmez

Ik ben meer dan 25 jaar internationaal actief als mediator, juridisch adviseur en Life- en bedrijfscoach. Ik ben MfN registermediator en IMI en ADR gecertificeerd mediator en arbiter. De diensten die ik bied en de daarbij gehanteerde aanpak zijn gen..

Lees meer

Nandi Kollenburg

Ik ben reeds 3 jaar werkzaam in de advocatuur en ben gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatiezaken, huwelijksvermogensrecht en gezag- en omgangszaken...

Lees meer

Anouk Hansma

Ik ben reeds sinds 2014 werkzaam bij Van Arkel Familierecht. Ik ben vooral actief als advocaat en als MfN-registermediator. Ook ben ik actief als financieel echtscheidingsadviseur (RFEA).

Ik wil graag tegemoetkomen aan alle personen die op..

Lees meer

Erna Janssen

Ik ben reeds 32 jaar systemisch maatschappelijk werker en 2 jaar directeur van deFamilieAcademie. Ik ben vooral actief als ontwikkelaar ouderverstotingsmethodiek en als maatschappelijk werker. Ook ben ik actief als trainer wet meldcode huiselijk gewe..

Lees meer

Marianne Zeijlemaker

Ik ben sinds augustus 2017 oprichter, adviseur en/of directeur van Zeijlemaker Mediation & Coaching. Mijn specialisaties zijn: familiemediation (waaronder scheidingen), arbeidsmediation, persoonlijke coaching (waaronder scheidingscoaching) en tea..

Lees meer

Dulshan Simo

-k ben in mei 2009 direct na het voltooien van mijn rechtenstudie beëdigd als advocaat. Sindsdien sta ik mensen bij op het gebied van het personen- en familierecht en het strafrecht. Na jarenlange proceservaring te hebben opgedaan ben in april 2016 ..

Lees meer

Gülay Öntas

Ik ben sinds 2004 werkzaam als advocaat. Sinds december 2016 heb ik een eenmanskantoor aan de Linnaeusparkweg nr. 16 te Amsterdam onder de naam Gülay Öntaş Advocatuur. Ik beschik over een grote mate van actuele expertise op het gebied van het pers..

Lees meer

Reinier Gunneman

Ik ben sinds 1999 ondernemer, sinds 2006 erkend hypotheek adviseur en erkend financieel adviseur (SEH 15588), 2007 erkend hypothecair planner (EHP 594), in 2012+2013 genomineerd tot hypotheek adviseur van het jaar. Heb in 2017 cursus FEA Particulier ..

Lees meer

Willem den Beer Poortugael

Ik ben reeds 20 jaar oprichter, adviseur en directeur van eerst de Tyche Groep in Den Haag en sinds 3 jaar De Financiele Orde. Ik ben vooral actief als vertrouweling van DGA's, directieleden, bestuurders van familieondernemingen op juridisch, fiscaal..

Lees meer

Petra Ackermans

Vanaf 2010 werk ik als kindercoach met ouders en kinderen met leer – en of gedragsproblemen waar (echt)scheidingssituaties meespelen. De studies welke ik gevolgd heb om dit werk te kunnen doen zijn: MDGO Agogisch werker, ontwikkelingspsychologie, d..

Lees meer

Hester Bosch

Ik ben reeds 4 jaar oprichter/eigenaar van DuurzaamFiscaal. Ik ben vooral actief als mediator en echtscheidingsfiscalist. Ik wil graag tegemoet komen aan enerzijds particulieren als scheidingsmediator en anderzijds aan mede-mediators en advocaten als..

Lees meer

Hans Fibbe

Ik ben sinds 14 jaar oprichter en eigenaar van Fibbe Begeleiding (coaching) en Fibbe Conflictbemiddeling (o.a. mediation). Ik begeleid mensen die een oplossing zoeken voor werkgerelateerde problemen, relatieproblemen, ethische vragen (personen en ins..

Lees meer

Raya Oranje

Ik ben advocaat en mediator en sinds 1998 gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Eveneens partner bij Van Hilten Advocaten Het zwaartepunt van mijn werk ligt bij complexe scheidingszaken en alimentatiegeschillen. Ik heb een bijzondere affi..

Lees meer

Alida Noordermeer

Conflictbemiddeling zie ik als een kans. In 2008 heb ik ATMAVIT MEDIATION opgericht en ondersteun als MfN-registermediator mensen bij het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstan..

Lees meer

Kringbijeenkomst KvSs en Kennissessies

Eerstvolgende Kringbijeenkomst met KennissessiesOp woensdag 28 november a.s. houdt de KvSs......

KENNISSESSIES "Nieuwe wet beperking gemeenschap van goederen" & "Oudedagsvoorzieningen en (echt)scheiding"

Op woensdag 11 oktober a.s. houdt de KvSs twee Kennissessies. Deze worden verzorgd door drs. Jasper......

Nieuwe wet beperking wettelijke gemeenschap van goederen

Nieuwe wet beperking wettelijke gemeenschap van goederen Mr. Maarten de Mol van OtterlooPer 1......

GELIJKSTELLING FISCALE BEHANDELING EX-SAMENWONERS EN EX-GEHUWDEN VOOR DE PARTNERALIMENTATIE: NAAST VERDUIDELIJKING OOK NIEUWE VRAGEN

Op 24 juni 2015 heeft de staatssecretaris van Financiën een brief naar de Tweede Kamer gestuurd met......

Ledengedeelte

Log hier in